Meslek Eğitimi Neden Tercih Etmeliyim?

Meslek Eğitim Merkezleri, temel eğitimi tamamladıktan sonra ağırlıklı olarak akademik eğitim yerine becerileri ve yetenekleri doğrultusunda pratik eğitim almak isteyen öğrencilerin devam ettiği eğitim kurumlarıdır. Sizlerde sevdiğiniz işi yaparken hem para kazanmak hem de meslek sahibi olmak istiyorsanız okulumuzun kapıları sizler için herzaman açıktır.

Mesleki Eğitim Merkezlerinin birkaç tane avantajlanrına değinecek olursak;

* Okulumuzdan alınan KALFALIK - USTALIK belgeleri uluslararası geçerliliğe sahiptir.

* Okulumuzda eğitim haftada 1 gün teorik, 4 gün pratik (iş yerinde) eğitim şeklinde devam etmektedir.

* Okulumuz sizleri kayıt yaptığınız günden, mezun olduğunuz güne kadar hem sağlık hemde iş ve meslek hastalıklaraına karşı sigortalamaktadır.

* Okulumuzda eğitim lise ve üstü mezunlar için 3 yıl, ilköğretim mezunları için 4 yıldır.

* OKULUMUZ TÜRKİYE' DE Kİ İŞ GARANTİLİ TEK OKULDUR.

22.06.2020 585